Projecten

In ons portfolio vind je uitdagende projecten die we tot een mooi resultaat hebben kunnen brengen. We zijn in staat om de meest uiteenlopende producten te ontwerpen en/of produceren. Ben je benieuwd of we jouw product of idee tot realisatie kunnen brengen? Neem gerust contact met ons op.

Beschermhoesjes NIKO

Voor NIKO, een fabrikant van binnenhuis elektronica, hebben we TPU (rubber) hoesjes ontwikkeld. Deze hoesjes beschermen een device tegen valschade en bieden extra grip. De devices worden in verzorgingstehuizen gebruikt door cliƫnten, om verzorg(st)ers op te roepen.

KPN datacenter maquette

Voor de oplevering van een datacenter van KPN, ontwikkeld door SPIE, hebben we een schaalmodel ontworpen en geprint. Gemaakt van biologisch afbreekbaar kunststof om het energielabel van het pand te weerspiegelen.

Koningskroon

3d print
Een frisdrank merk wilde een speciale kroon voor het maken van een commercial, wij hebben deze kroon voor ze ontworpen en 20 stuks geprint.

3D geprinte T-Rex voor Naturalis

Toen bekend werd dat Naturalis in 2013 een T-Rex mocht opgraven, was er flinke som geld nodig om alles te kunnen financieren. Een aantal bedrijven hebben daarvoor geld gedoneerd. Om deze bedrijven een bedankje te tonen, is er van een reeks botten een schaalmodel geprint met een speciale brons gevulde kunststof. Door polijsten gaan de 3D prints glimmen. Het brons maakt het materiaal ook en stuk zwaarder, daardoor ogen en voelen de botten aan alsof ze echt zijn. Uiteindelijk zijn de botten gedoneerd aan de grote financierders.

3D scans

We zijn in staat om 3D scans te maken. Dit kan van de meest uiteenlopende objecten: bodyscans, hoofdscans, standbeelden en bestaande producten.

Thuisbezorgd.nl

Het moederbedrijf Takeaway.com van het welbekende Thuisbezorgd.nl is in september 2016 naar de Nederlandse beurs gegaan. Wij mochten drie van deze beeldjes printen, die tijdens de officiƫle opening op de beurs werden tentoongesteld.

Opvouwbare race drone

We hebben een race drone ontworpen die op te vouwen is voor transport. De meeste race drones zijn lastig mee te nemen omdat ze nogal wat ruimte in beslag nemen. Door het opvouwbare frame te implementeren is de drone in te klappen tot een compact en makkelijk mee te nemen apparaat.

Cryptex

Voor de evenementen organisatie 'Uitjes en Eten' hebben we een speciale cryptex (uit de DaVinci Code) ontworpen, inclusief bedrijfslogo op de behuizing. Een cryptex is een container met een letterslot. Bij de juiste lettercombinatie gaat het slot open en krijg je toegang tot de inhoud.

Join The Pipe

Join The Pipe is een bedrijf dat de wereld van schoon drinkwater wilt voorzien. Wij hebben ze daarbij een klein stukje geholpen door de prototypes van het nieuwste model fles te printen.